THE EXPATRIATE (2012)

Viewing 1 post (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #29
  troscbambum
  Keymaster

  Un necunoscut atacă unul din birourile CIA, aflat la subsolul unui hotel european din Bruxeles, Belgia, atacă şi ucide toţi agenţii şi paznicii aflaţi în încăperile subsolului, după care fură un dispozitiv special cifrat BV- C18 aflat în custodia biroului. După lovitură acesta era aşteptat afară de alţi indivizi care preiau dispozitivul şi-l dău unui individ, un anume Derek Cohler, ce pare a avea legături cu una din angajatele biroului central de operaţiuni al CIA.

  Agentul cercetător al CIA, Logan, are probleme cu organizaţia la care lucra şi descoperă că este radiat din toate sistemele operaţionale ale agenţiei, biroul în care lucrase este desfiinţat subit şi toate lucrurile date dispărute. Biroul operaţional de cercetări de la Bruxeles în care Logan lucrase părea că nici nu ar fi existat. El merge împreună cu fiica sa Amy, o tânără rebelă căreia-i făcea plăcere să-şi pună tatăl în dificultate, la sediul central al companiei Halgate Group din Bruxeles şi încearcă să vorbească despre problemele sale cu aceştia, dar află cu stupoare că nici măcar nu-i recunoşteau existenţa. Încearcă cu ajutorul unui telefon să le arate acestora legăturile sale de afaceri anterioare cu compania, dar telefonul şi toate conversaţiile sale fuseseră şterse.

  Un individ înarmat îi răpeşte pe Logan şi pe fiica sa dintr-o bancă şi sub ameninţarea armei încearcă să-i scoată din oraş. Răpitorul încearcă s-o împuşte pe Amy, dar Logan îl ucide pe acesta după ce maşina în care erau se răstoarnă. Accidentul este observat de un echipaj al poliţiei ce trecea din întâmplare pe acolo şi cei doi sunt daţi în urmărire. Logan reuşeşte să pună mâna pe un plic ce se afla în gara Antwerpen Central şi începe propria investigaţie spre elucidarea misterului. Amy află îngrozită că tatăl ei nu era cine pretindea că este şi oamenii încep să moară în jurul ei.

  8a74402f046cc60a38d0e202bb1d970c_view.jpg

Viewing 1 post (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.