Fast and Furios 5 free download

Viewing 1 post (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #65
  troscbambum
  Keymaster

  Vin Diesel şi Paul Walker conduc o echipă formată din toate starurile care au jucat în filmele anterioare ale francizei clădite pe viteză – Fast Five. În al cincilea film al seriei, fostul poliţist Brian O’Conner (Paul Walker) face echipă cu fostul puşcăriaş Dom Toretto (Vin Diesel), de partea cealaltă a legii. Dwayne Johnson se alătură unei echipe de actori formată din Jordana Brewster, Chris “Ludacris” Bridges, Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot, Matt Schulze, Tego Calderon şi Don Omar pentru o cursă nebună cu miză supremă.

  De când Brian şi Mia Toretto (Brewster) l-au ajutat pe Dom să evadeze, au trecut multe graniţe pentru a scăpa de autorităţi. Ascunşi acum într-un colţ din Rio de Janeiro, cei trei trebuie să dea o ultimă lovitură pentru a-şi putea recăpăta libertatea. Îşi adună echipa de piloţi de elită şi sunt conştienţi că au o singură şansă pentru a fi liberi odată pentru totdeauna: să-l înfrunte pe omul de afaceri corupt care îi vrea morţi. Dar acesta nu e singurul care îi vânează.

  Agentul federal Luke Hobbs (Johnson), un tip dur ÅŸi inflexibil, nu-ÅŸi ratează niciodată Å£intele. Când primeÅŸte misiunea să dea de urma lui Dom ÅŸi Brian, îşi adună echipa ÅŸi lansează artileria grea pentru a-i captura. Dar îşi va da seama curând că e greu să-i mai deosebeÅŸti pe cei buni de cei răi. AÅŸa că va fi nevoit săse bazeze numai ÅŸi numai pe instinctele sale pentru a-ÅŸi încolÅ£i prada… înainte ca altcineva să o doboare înaintea lui.
  8f579eb7abf1a9dcf922e14b94b779fa_view.jpg

  -descarcati cu torentul de mai jos

Viewing 1 post (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.